top of page
Foto van schrijverAukje Metz

Trouwen in Smederij Abbekerk

Bijgewerkt op: 15 jul.

Nee, ik ben geen ambtenaar van de burgerlijke stand. Maar steeds vaker spelen we een rol bij deze heugelijke gebeurtenis. Veel mensen weten al dat je je eigen trouwringen kan maken en dat er regelmatig iemand op de knieën gaat om zijn partner ten huwelijk te vragen tijdens de workshop.

Wat niet veel mensen weten is dat ons gastenverblijf regelmatig wordt geboekt door bruidsparen. Alweer 5 keer deze zomer. Donderdag is de familie Sikkema aangekomen. Vrijdag is het huwelijk met aansluitend een feest in Hauwert. Gisteren ging het paar uitgebreid op de foto bij ons in de tuin. De tuin op het Zuideinde is een paar duizend vierkante meter en parkachtig aangelegd. Voor is een boomgaard met volwassen fruitbomen en achter staan meerdere grote bomen waaronder een hele grote zomereik en een enorme treurwilg. Die laatste werd de plek voor de fotoshoot. Wat ik alleen niet snap, is dat er geen foto is gemaakt terwijl ze op de schommel zit :-)

Ze wilden daarna ook nog even op de foto met de koeien achter ons huis. Koeien zijn nieuwsgierig dus die vonden dat erg interessant!





208 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page